Jolanda

Your Inner Power zorgt voor een prachtige uitstraling van buiten, welke van binnen start 

 

Voor mij betekent de verzorging van je huid een proces dat zowel van binnen als van buiten is. Een goede balans tussen voeding, supplementen, voldoende rust helpen mee aan een perfecte skin conditie. In de salon boosten we de huid maximaal en adviseer ik jou een skin routine voor thuis voor een maximale glow.

 

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Jolanda's favoriete producten

Collagen 1000

€ 75,00

Collagen 1000

€ 75,00

Ontdek onze nieuwste collageenformule om de productie van collageen in jouw lichaam te ondersteunen.

- 1000 mg hoogwaardig zeecollageen

- Biotine

- Vitamine D

- Vitamine C

- Frambozenlimonadesmaak

- Hyaluronzuur

 

Houd botten, kraakbeen, huid, haar, nagels en spieren geprepareerd, beschermd en goed gevoed door onze Collagen 1000-blend toe te voegen aan jouw dagelijkse routine. Geformuleerd om de haargroei te bevorderen, de elasticiteit van de huid te verbeteren, botsterkte te bevorderen en blessures sneller te laten genezen. Deze samenstelling bestaat uit een hoge dosering zeecollageen, hyaluronzuur, biotine, peptiden, vitamines en een reeks essentiële voedingsstoffen.

 

Ons lichaam maakt op natuurlijke wijze zowel collageen als hyaluronzuur aan. Naarmate we ouder worden, vooral na 35 jaar, begint de productie af te nemen en hebben we supplementen nodig.

Collageen 1000 is samengesteld met ingrediënten die de aanmaak van collageen in ons lichaam op natuurlijke wijze helpen stimuleren, waardoor gezonde botten, gewrichten, spieren en kraakbeen en een gezonde huid, haar en nagels worden bevorderd.

 

  • Intensief “leave on” oogmasker
  • Vermindert wallen en donkere kringen
  • Liftend effect op de ogen

Verlies stress uit het oog en verhelder vermoeide ogen met Dermalogica’s nieuwe Stress Positive Eye Lift. Dit intensieve “leave on” oogmasker vermindert zwelling, donkere kringen en heeft een liftend effect op de ogen. Daarnaast heeft dit masker barrière herstellende eigenschappen zodat de huid rondom je ogen gezond wordt en blijft. De handige, verkoelende massage applicator revitaliseert de ogen en zorgt ervoor dat precies de juiste hoeveelheid product gebruikt kan worden.

Hoe te gebruiken

De handige, verkoelende massage applicator zorgt ervoor dat het masker gedoseerd aangebracht kan worden. Mag zowel onder het oog als op het bewegende ooglid aangebracht worden.

Hibernate 8

€ 75,00

Hibernate 8

€ 75,00

Herstel en ontspan.

Als het gaat om het ondersteunen van een gezond lichaam, is het belangrijk dat je een goede nachtrust hebt.

Het lichaam gebruikt deze tijd om op natuurlijke wijze weer op te bouwen en zichzelf te herstellen.

Terwijl je je door je dagelijkse leven haast, is het belangrijk om je lichaam volledig te laten rusten en zichzelf te herstellen terwijl je slaapt.

Door te slapen kan je lichaam cellen herstellen en energie herstellen. Een goede slaap is tevens essentieel bij het beheersen van gewicht.

Verrijkt met collageen, B-vitamines en aanvullende andere voedzame extracten, bereidt deze melange voor het slapengaan het lichaam voor om elke minuut slaaptijd te benutten, zodat je wakker wordt en je gerevitaliseerd, verjongd en verfrist voelt.

Om het herstelproces van het lichaam tijdens het slapen te ondersteunen, hebben we onze op collageen gebaseerde formule, Hibernate 8 ontwikkeld.

Gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit om je lichaam te ondersteunen bij het natuurlijke herstelproces dat het onderneemt tijdens het slapen.

Biedt u 3000 mg collageen van hoge kwaliteit